Τηλ Παραγγελίες : Αγ. Στέφανος: 210 8145559
Ν. Σμύρνη: 210 9358754
 

About Us

cultivos_coffee-about-as-min

Cultivos Coffee

Το Cultivos Coffee είναι ένα coffee shop που εστιάζει στην ανώτερη ποιότητα του καφέ και των υπολοίπων προϊόντων που προέρχονται από καλλιέργειες. Χαρακτηρίζεται ως ένα premium café σχεδιασμένο με επιρροές από το σκανδιναβικό design, ανταγωνιστικές τιμές, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση.
Το concept του Cultivos Coffee, εμπνευσμένο από την taf (www.cafetaf.gr), φέρει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντας τον στην 5η γενιά των coffee shops. To Cultivos Coffee, με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, στηρίζεται σε βασικούς άξονες όπως είναι οι handcrafted καφέδες που προέρχονται από φάρμες από το πρόγραμμα direct relationship coffees της taf, που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι χαρακτηρίζεται από μοναδικά χαρακτηριστικά που οφείλονται τόσο στην εξαιρετική πρώτη ύλη όσο και στο επιδέξιο καβούρδισμα.
Για τα υπόλοιπα προϊόντα, φροντίζουμε να προέρχονται από μικρές, ελληνικές ή μη καλλιέργειες οι οποίες βασίζονται στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακόμη, η ποιότητα του καφέ επηρεάζεται από τον ίδιο τον barista που αναλαμβάνει την παρασκευή του. Φροντίζουμε όλοι οι barista να είναι άρτια καταρτισμένοι ώστε να προσφέρουν στον καταναλωτή ανώτερη εμπειρία. Όλα τα παραπάνω δένουν σε ένα περιβάλλον με atmoshperics επηρεασμένα από το σκανδιναβικό στυλ. Επίσης, το Cultivos Coffee βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας με τη χρήση μηχανημάτων όπως το modbar, μηχανών καφέ La Marzocco και μύλων άλεσης καφέ Anfim – εξοπλισμός ο οποίος εγγυάται άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι αλλά παράλληλα προσδίδει εξαιρετική αισθητική στο χώρο.
cultivos-taf-coffee-cafe-aboutus-min

Cultivos Coffee