Τηλ Παραγγελίες : Αγ. Στέφανος: 210 8145559
Ν. Σμύρνη: 210 9358754
 

Όροι Χρήσης

Αποδοχή Όρων

To Cultivos Coffee δημιούργησε το διαδικτυακό τόπο www. cultivoscoffee.gr (στο εξής «Ιστοσελίδα» Η «Site ” Ή” Υπηρεσία “), με σκοπό την παρουσίαση αλλά και ενημέρωση χρηστών για τα φυσικά της καταστήματα. Η χρήση της Ιστοσελίδας καθώς και των επιμέρους υπηρεσιών, που προσφέρονται μέσω αυτών, υπόκειται στους παρόντες Όρους Χρήσης και την εφαρμοζόμενη Πολιτική Απορρήτου του Cultivos Coffee. Η χρήση της Ιστοσελίδας (ακόμα και η απλή περιήγηση σε αυτήν) δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου από τον χρήστη , όπως ισχύουν ανά πάσα στιγμή καθώς και την ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΔΟΔΗ ΤΩΝ COOKIES. Η συνεχιζόμενη χρήση της Ιστοσελίδας μετά τη διενέργεια τροποποιήσεων στους παρόντες Όρους εκλαμβάνεται ως αποδοχή των εν λόγω τροποποιήσεων.
To Cultivos Coffee δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη και χωρίς τεχνικά σφάλματα λειτουργία της Ιστοσελίδας και ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των χρηστών για τυχόν ζημιές, που προκύψουν από την μη ομαλή λειτουργία ή την διακοπή πρόσβασης σε αυτήν.

 

Σκοπός

Σκοπός της Ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα – υπηρεσίες της στους καταναλωτές, συνδέοντάς τα με τα καταστήματα Cultivos Coffee (“Καταστήματα”) στην περιοχή τους , που προσφέρουν υπηρεσίες διανομής ( delivery ) και παραλαβής από το κατάστημα ( take-away). Το Μενού δίνει τη Δυνατότητα στους καταναλωτές να ανακαλύψουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους και επικοινωνώντας τηλεφωνικά να τα παραγγείλουν.

 

Δικαίωμα Χρήσης

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία μας με οποιονδήποτε τρόπο που παραβιάζει οποιοδήποτε ισχύοντα τοπικό, εθνικό ή διεθνή νόμο ή κανονισμό ή να στείλετε, να λάβετε, να «ανεβάσετε», να «κατεβάσετε», να χρησιμοποιήσετε ξανά οποιοδήποτε υλικό δεν συμμορφώνεται με τα πρότυπα περιεχομένου μας.

 

Εγγραφή Newsletters

Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Newsletter της Ιστοσελίδας με στόχο η ιστοσελίδα να σας ενημερώνει για τα νέα της μέσω της εκάστοτε υπηρεσίας email.
Η χρήση οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών που μας παρέχετε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία newsletter διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Συμφωνείτε να μην παραπλανάτε υποδυόμενος οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή χρησιμοποιώντας ψευδή ονόματα ή ονόματα που δεν έχετε εξουσιοδότηση για χρήση.
Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή εγγραφή για χρήση από το ίδιο άτομο. Η παραβίαση αυτής της ρήτρας μπορεί να οδηγήσει σε τερματισμό της συμμετοχής σας.

 

Υπηρεσία Delivery

Το www. cultivoscoffee.gr προσφέρει τηλεφωνική παραγγελία, διανομή , παράδοση και παραλαβή από τα Καταστήματα σε περιοχές όπου υπάρχει φυσικό κατάστημα Cultivos Coffee. Κάθε κατάστημα έχει καθορισμένη περιοχή διανομής ( delivery ) . Εάν ζείτε εκτός των περιοχών κάλυψης της διανομής , θα ενημερωθείτε από τον αρμόδιο υπάλληλο του εκάστοτε καταστήματος που κάνατε την παραγγελία σας.

 

Παραγγελίες

Μόλις εντοπίσετε το επιθυμητό προϊόν, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του εκάστοτε καταστήματος και κάνετε την παραγγελία σας. Στον Ιστότοπο δεν διατίθεται προς το παρόν η Υπηρεσία Online αγορών οπότε αν για οποιονδήποτε λόγο εντοπίσετε κάποιου τέτοιου είδους διαδικασία που σας ζητά την προσθήκη πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας η επιπλέον δεδομένων οφείλετε να μην προχωρήσετε στην συναλλαγή και να ενημερώσετε την εταιρία Cultivos Coffee.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Δεν μπορείτε να εκτυπώσετε, να αντιγράψετε, να αναπαραγάγετε, να μεταφορτώσετε, να αναδημοσιεύσετε, να μεταδώσετε , να προβάλλετε, να τροποποιήσετε ή να χρησιμοποιήσετε ξανά υλικό από αυτήν την Ιστοσελίδα για οτιδήποτε άλλο εκτός από προσωπική, μη εμπορική χρήση, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μας.
Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα εμπορικά σήματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτόν τον ιστότοπο και το περιεχόμενό του (με εξαίρεση τις Κριτικές και περιλαμβάνοντας χωρίς περιορισμό το σχεδιασμό, το κείμενο, τα γραφικά, τα λογότυπα, τα εικονίδια, τις εικόνες και όλα τα λογισμικά, τις βάσεις δεδομένων και τον πηγαίο κώδικα που συνδέονται με τον ιστότοπο) ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί με νόμιμη άδεια χρήσης στο www. cultivoscoffee.gr ή αλλιώς χρησιμοποιούνται από το www. cultivoscoffee.gr όπως επιτρέπεται από το νόμο. Είμαστε οι μοναδικοί και αποκλειστικοί κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων της Ιστοσελίδας και του περιεχομένου της. Επίσης, διατηρούμε αποκλειστικά τα πνευματικά δικαιώματα, τα εμπορικά σήματα, τα σήματα υπηρεσιών, τα λογότυπα, τα εμπορικά ονόματα, και άλλα πνευματικά και ιδιοκτησιακά δικαιώματα σε όλο τον κόσμο που σχετίζονται με τον Ιστότοπο, τα οποία μπορεί να προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και άλλα ισχύοντα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και Νόμους . Αναγνωρίζετε ότι ο Ιστότοπος περιέχει πρωτότυπα έργα και έχει αναπτυχθεί, καταρτιστεί, προετοιμαστεί, αναθεωρηθεί, επιλεγεί και διοργανωθεί από εμάς και άλλους με την εφαρμογή μεθόδων και προτύπων που αναπτύσσονται και εφαρμόζονται μέσω των δαπάνης σημαντικού χρόνου, προσπάθειας και χρημάτων και αποτελεί πολύτιμη πνευματική ιδιοκτησία τόσο δική μας όσο και άλλων.
Εκτός αν έχετε συμφωνήσει διαφορετικά γραπτώς μαζί μας, τίποτε στους Όρους δεν σας δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εμπορικά ονόματα, εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών, λογότυπα, ονόματα τομέα ( domain name ) και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Cultivos Coffee.
Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τεχνικές πλαισίωσης για να επισυνάψετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα ή λογότυπο ή άλλες κατοχυρωμένες πληροφορίες του του www. cultivoscoffee.gr. Ή να καταργήσετε, να αποκρύψετε ή να καταργήσετε οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία ή άλλη ιδιόκτητη ειδοποίηση ή αναγνωριστικό προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του μεγέθους, του χρώματος, της θέσης ή του στιλ κάθε ιδιόκτητου σήματος. Κάθε παράβαση θα οδηγήσει στην προσήκουσα δικαστική δίωξη εναντίον σας στον κατάλληλο φορέα για την αναζήτηση όλων των διαθέσιμων / δυνατών αποζημιώσεων σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους της χώρας παραβίασης.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι αποδέχεται τις πρακτικές και τις πολιτικές που περιγράφονται στο παρόν και συναινεί στη συλλογή, χρήση, επεξεργασία και ενδεχόμενη διαβίβαση των πληροφοριών του. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών θα τηρούνται σε αρχείο, αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της παροχής υπηρεσιών, που πραγματοποιούνται μέσω της Ιστοσελίδας και της Εφαρμογής σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν. 2472/1997, Ν.2774/1999 και τις Οδηγίες της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων, όπως εκάστοτε ισχύουν. Το Cultivos Coffee δεσμεύεται ότι δεν θα πωλήσει, μεταβιβάσει ή κοινοποιήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, που θα συλλεχθούν μέσω της Ιστοσελίδας με την επιφύλαξη όσων παρατίθενται. Κάθε –εγγεγραμμένος- χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς το Cultivos Coffee την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το εν λόγω αρχείο.

 

Ασφάλεια Δεδομένων

Διατηρούμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων φυσικών, ηλεκτρονικών και διαδικαστικών εγγυήσεων, για την προστασία των Χρηστών. Τα πρωτόκολλα αυτά περιλαμβάνουν συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ελληνικού νόμου (2472/1997) για την αποφυγή οποιασδήποτε απώλειας, κατάχρησης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης ή καταστροφής των προσωπικών σας πληροφοριών. Παρόλο που προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια των δεδομένων, δεν εγγυόμαστε την ασφάλειά τους.
Προσφέρουμε επίσης ασφαλή πλοήγηση στον Ιστότοπο. Η χρήση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων μεθόδων επικοινωνίας ενδέχεται να μην είναι ασφαλής και συνιστούμε να μην στέλνετε πληροφορίες με άλλο τρόπο παρά κατευθείαν μέσω του Ιστότοπού μας.

 

Σύνδεσμοι από την Ιστοσελίδα μας

Όπου ο Ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους και πηγές πληροφοριών που παρέχονται από τρίτους, οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για την ενημέρωσή σας . Δεν έχουμε κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου αυτών των ιστότοπων ή πηγών και δεν αποδεχόμενα καμία ευθύνη γι ‘αυτούς ή για τυχόν απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει μόνο για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο και δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων μερών στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση από εδώ. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου των ιστότοπων τρίτων μερών και συμβουλεύουμε τους πελάτες να διαβάσουν τις πολιτικές απορρήτου άλλων ιστοτόπων πριν καταχωρήσουν οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα.

 

Ευθύνη

Έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την προετοιμασία της Ιστοσελίδας μας. Ωστόσο, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε σχέση με τέτοιο περιεχόμενο ή για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στον Ιστότοπό μας. Αν ενημερωθούμε για τυχόν ανακρίβειες στην Ιστοσελίδα μας, θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, αποκλείουμε κάθε ευθύνη (είτε συμβαίνει λόγω αμέλειας ή άλλης μορφής) για απώλεια ή ζημία που μπορεί να υποστείτε ή οποιοσδήποτε τρίτος σε σχέση με τον Ιστότοπό μας και με οποιονδήποτε ιστότοπο συνδέεται με τον Ιστότοπό μας και σε σχέση με το υλικό του . Αυτό δεν επηρεάζει την ευθύνη μας η οποία δεν μπορεί να αποκλειστεί ή να περιοριστεί βάσει του ισχύοντος νόμου.
Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν, για οποιονδήποτε λόγο, ο Ιστότοπός μας δεν είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή ή για οποιαδήποτε περίοδο. Από καιρό σε καιρό, ενδέχεται να περιορίσουμε την πρόσβαση σε ορισμένα μέρη του Ιστότοπού μας ή σε ολόκληρο τον Ιστότοπό μας σε χρήστες που έχουν εγγραφεί.

 

Δήλωση Αποποίησης

Ούτε εσείς, εμάς ούτε τα Καταστήματα μας, είμαστε υπεύθυνοι έναντι των άλλων για τυχόν καθυστέρηση ή μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους βάσει της παρούσας συμφωνίας, οι οποίες προκύπτουν από οποιαδήποτε αιτία πέρα από τον έλεγχό μας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν γεγονότων ανωτέρας βίας.

 

Τροποποιήσεις των Όρων

Δύναται να τροποποιήσουμε τους παρόντες Όρους ανά πάσα στιγμή δημοσιεύοντας ενημερωμένους ή αναθεωρημένους Όρους και Προϋποθέσεις στην Ιστοσελίδα. Ελέγξτε συχνά για τυχόν ενημερώσεις ή αναθεωρήσεις αυτών των Όρων. Εκτός αν δηλώνεται διαφορετικά από εμάς, οποιεσδήποτε Τροποποιήσεις θα ισχύουν κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος των Τροποποιήσεων. Η χρήση της Υπηρεσίας μετά από οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή στους Όρους θα θεωρείται ως ρητή αποδοχή σας σε τέτοιους τροποποιημένους / τροποποιημένους όρους και συμφωνείτε επίσης να δεσμεύεστε από αυτούς τους τροποποιημένους / τροποποιημένους Όρους.

 

Δίκαιο

Οι παρόντες Όροι και κάθε τροποποίησή τους διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την χρήση των υπηρεσιών, που προσφέρονται μέσω της Ιστοσελίδας και η οποία δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδίκως, αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια της πόλης των Αθηνών.